20 mrt 2010

N-VA gooit Julien Borremans uit de partij

Julien Borremans is door de N-VA top uit de partij gezet. Borremans staat binnen en buiten de partij bekend als sociaal-flamingante activist. In de regio Geraardsbergen was hij bovendien pleitbezorger van een brede Vlaamse alliantie tussen de drie VL-partijen op lokaal niveau. Daarover publiceerde hij een aantal opiniestukken. De partijtop kon daar niet mee lachen en daagde Borremans voor de “Verzoenings- en Tuchtcommissie” van N-VA. Die heeft nu in een besloten vergadering beslist om Borremans uit de partij te zetten.

De 44-jarige Borremans betreurt de gang van zaken en beraadt zich over zijn politieke toekomst. Hij is niet van plan zijn mandaat bij het OCMW van Geraardsbergen ter beschikking te stellen. Hij wil zijn engagement afmaken en ziet binnen N-VA Geraardsbergen geen geschikte opvolger.

Julien Borremans was jarenlang actief in de Volksunie en vervolgens binnen de N-VA. Hij heeft nooit een andere partij gekend.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background