16 mrt 2013

Myrèse Sauvage nieuwe voorzitter N-VA G’bergen

Myrèse Sauvage is de nieuwe voorzitter van N-VA Geraardsbergen.

Ze volgt Steven De Boe op. De 47-jarige Sauvage uit Viane is meteen de enige vrouwelijke partijvoorzitter in Geraardsbergen. Ze maakte reeds deel uit van het afdelingsbestuur en was de voorbije verkiezingen kandidaat voor de gemeente- en provincieraad. Stefan Verschaeve uit Geraardsbergen werd verkozen tot ondervoorzitter. Samen willen ze met creatieve en verfrissende ideeën de lokale afdeling verder uitbouwen en de lokale mandatarissen van N-VA optimaal ondersteunen. Daarnaast willen ze ook waken over een gezond evenwicht tussen de bestuursleden en de mandatarissen.

“Iedereen moet zich ten volle kunnen ontplooien en zijn stem kunnen laten gelden als vertegenwoordiger van N-VA in Geraardsbergen”, stellen Sauvage en Verschaeve. Naast de 5 gemeenteraadsleden en 2 OCMW-raadsleden maken ook Erik Baptist, Elmire Borremans, Erwin De Mulder, Gabriël Schaut, Joeri Vos, Sybren Verhoeven en Chris Van der Haegen deel uit van de nieuwe bestuursploeg. 

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background