11 nov 2020

Mondmasker verplicht op Stationsplein Ninove

Op het Ninoofse Stationsplein moet je vanaf 12 november verplicht een mondmasker dragen. Tot nu toe moest dat enkel als je de social distancing van anderhalve meter niet kon respecteren.

Door de speciale situatie in die omgeving (uitgang school, startplaats bussen, station zelf) en de verschillende mondmaskerafspraken op die plekken, is het niet voor iedereen duidelijk wanneer er nu een mondmasker moet gedragen worden. Door een mondmasker daar altijd te verplichten, hoopt de burgemeester duidelijkheid te verschaffen

Het Stationsplein van Ninove.

“Elke week worden de lokale maatregelen geëvalueerd en indien nodig bijgestuurd. De stationsomgeving is op verschillende tijdstippen van de dag toch heel druk bevolkt. Daarom is een mondmasker absoluut noodzakelijk. Met deze maatregel is er duidelijkheid voor iedereen die in de omgeving van het station vertoeft”, aldus burgemeester Tania De Jonge.


 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 

Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background