25 apr 2010

Mobilhomes op den Bleek

Wie dit weekend langs de Guilleminlaan de Stad van de Muur binnenreed kon er niet naast kijken. Meer dan 50 mobilhomes kampeerden op de Parking van het stedelijk zwembad” Den Bleek”.

Jacques Coppens, een gewezen bakker uit de Oudenbergstad had de leden van de Belgian Motorhome Club uitgenodigd naar Geraardsbergen.

“De Club bestaat uit een driehonderdtal leden en trekt er met de mobilhome elk weekend op uit. Het is de bedoeling om zo idyllische en mooie plekjes van het eigen land te leren kennen, maar ook bezoeken aan de buurlanden staan op het programma”, aldus de secretaresse van de club Ann Remaut. “Iedereen kan lid worden die in het bezit is van een mobilhome, deze moet wel uitgerust zijn met een gesloten afwatercircuit. Meer info over de club vind je op www.bhmc.be.


secretaris Ann Remaut met vriendin Carla

Elke week vanaf maart tot november nodigt een lid van de club de andere leden uit op een andere locatie. Er zijn zelfs leden uit Frankrijk en Nederland hier in Geraardsbergen aanwezig”, aldus Ann.

De leden hadden op zaterdag de Muur per fietsbeklommen en de Gavers bezocht, alsook hadden ze een rondleiding in de stad gekregen van een gids. Op zondagvoormiddag was een bezoek aan de rommelmarkt gepland op de Markt. Tevens hadden alle leden gesmuld van lekkere matttaarten. Carla en Ann vonden Geraardsbergen een heel mooie stad. Volgende week trekken ze er met de vereniging op uit naar Genk.

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background