3 sep 2018

MIG voortaan streekradio voor 3 steden

Enjoy MIG ook in Ninove en Zottegem!

Voortaan kan je MIG overal op FM beluisteren in Geraardsbergen, Ninove en Zottegem. Dat kan dankzij 2 bijkomende FM-frequenties. Naast 104.9 FM voor Geraardsbergen, kan dat in Ninove via 106.2 FM en in Zottegem via 105.2 FM. De uitbreiding komt er na een hervorming van het radiolandschap door minister van media Sven Gatz. Die wou de lokale radio’s een groter zendgebied geven, om ze zo economisch leefbaarder te maken. Naast een groter zendgebied, krijg je bij MIG voortaan ook streeknieuws te horen uit Ninove en Zottegem en zijn er enkele nieuwe programma’s.

Zaterdag werd de frequentie in Ninove officieel opgestart tijdens een live uitzending op de jaarmarkt. Dat gebeurde door burgemeester Tania De Jonge. Ook Geraardsbergs burgemeester Guido De Padt was er bij. Dankzij de extra frequentie in Ninove kan immers het noorderlijk deel van Geraardsbergen voortaan MIG ruisloos ontvangen. Onze collega’s van Ninoftv waren er bij en maakten onderstaande reportage.

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background