29 dec 2020

MIG vernieuwt in 2021

Vanaf 1 januari zitten we bij MIG in het nieuw. De voorbije maanden werd er gewerkt aan een opfrissing van onze zender. Naast een nieuwe zenderinkleding, komen er enkele nieuwe programma’s en klinken we helemaal anno 2021.

Bekend en vertrouwd in de streek

In 2021 bestaan we 40 jaar. Het is dan ook geen verrassing dat we na al die jaren erg bekend zijn in Geraardsbergen en Lierde. Uit een groot luisteronderzoek blijkt, dat ruim de helft van de inwoners wekelijks afstemt op MIG. Goed voor 19.000 wekelijkse luisteraars in Geraardsbergen en Lierde. Sinds bijna twee jaar is MIG ook actief in Ninove en Zottegem. Uit hetzelfde luisteronderzoek blijkt dat ook daar de helft van de inwoners ons al kent.

Dat zijn heel wat mensen, die ons hebben ontdekt dankzij onze muziekmix met weinig gebabbel en veel nieuws uit de streek. Hopelijk kunnen we in 2021 terug vollenbak buiten komen met onze mobiele studio, om zo altijd dichtbij te zijn.

Altijd dichtbij

2021 wordt voor velen een jaar waarin we opnieuw dichtbij elkaar gaan mogen komen. Met MIG zijn en blijven we dichtbij, dankzij dagelijks nieuws uit de streek. Van daar dat onze bijkomende slogan ‘Altijd Dichtbij’ in 2021 meer dan ooit toepasselijk wordt.

enkele leuke momenten die we snel opnieuw hopen te herbeleven

MIG is te beluisteren in Geraardsbergen en Lierde (104.9 fm), Ninove (106.2 fm), Zottegem (105.2 fm) en wereldwijd via radiomig.be.


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background