17 apr 2011

MIG schonk nieuwe outfit aan Manneken Pis

Al 30 jaar lang maakt MIG zich verdienstelijk in Geraardsbergen en kreeg de eer Manneken Pis in een nieuwe outfit te steken.

Elke Geraardsbergenaar weet waar het oudste Manneken Pis van België plast. Niet in Brussel, maar op de markt van Geraardsbergen. Afgelopen zondag schonk MIG hem een nieuwe outfit naar aanleiding van de 30ste verjaardag van het radiostation.

MIG is de radiozender voor Geraardsbergen, Lierde, Galmaarden en Bever, maar is net als het Manneken geboren en getogen in Geraardsbergen. Omdat de vorige outfit al dateert van 1985, was de jongen dringend aan een nieuwe toe. Het 265ste plunje werd een MIG-polo met de intussen vertrouwde kleur, aangevuld met een hoofdtelefoon.

De nieuwe outfit was niet enkel zondag te zien, maar zal ook pronken op MIG’s familiedag. Hij zal voor het eerst in zijn lange leven kunnen staren naar verschillende luchtballons die op 22 mei opstijgen vanop het Marktplein van Geraardsbergen. Wie mee wil vliegen met de luchtballons, kan zich inschrijven via info@radiomig.be. Ook voor de gocartrace zijn er nog enkele plaatsen vrij voor enthousiaste groepen. Zij zullen op dezelfde dag door het verkeersvrije stadscentrum strijden voor de eerste plaats.

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background