5 jan 2006

Meerdere nummerplaten per bewonerskaart

De stad Geraardsbergen heeft een primeur! Zo is Geraardsbergen de eerste stad in België waarin het aanbrengen van meerdere nummerplaten op één bewonerskaart mogelijk is.

Zo kan het stadsbestuur elke bewoner uit een blauwe zone, een zone voor betalend parkeren of op plaatsen voorbehouden voor bewoners, één of meerdere bewonerskaarten afleveren aan diegenen op wiens naam een voertuig staat ingeschreven. Enige voorwaarde is wel dat de eigenaar van het voertuig moet gehuisvest zijn binnen de zone.

In het verleden was het afleveren van meerdere kaarten soms een kostelijke bedoening, terwijl niet alle voertuigen noodzakelijkerwijze op hetzelfde tijdstip in de straat staan.

Burgemeester De Padt liet nu een reglement goedkeuren waarbij wordt toegestaan dat meerder nummerplaten op één bewonerskaart kunnen worden vermeld.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background