11 feb 2010

Meer dan 13 verkeersongevallen op één dag

We komen nog even terug op de gladde wegen woensdag. Eerder schreven we al dat er zich 4 verkeersongevallen voordeden in Geraardsbergen. Dat cijfer is nu opgetrokken naar meer dan 13!

Een overzicht :

  • In de Pauwelstraat In Moerbeke zijn er twee voertuigen met elkaar in aanrijding gekomen. Later op de dag is er in dezelfde straat een ongeval met vluchtmisdrijf gebeurd. Het ging om een voertuig dat tegen een omheining terecht gekomen was, de chauffeur vluchtte weg. Tijdens de takelwerken, van dit ongeval, heeft een andere personenwagen een uitwijkbeweging gemaakt, waardoor deze tegen de takelwagen gereden is.
  • Ter hoogte van het Idegemplein in Idegem is er een wagen tegen een stilstaand voertuig geslipt.
  • In de Hunnegemstraat in het stadscentrum van Geraardsbergen is een voertuig tegen een muur gereden.
  • Aan de Atembekestraat in Atembeke is een personenwagen tegen een afsluiting terecht gekomen. Een tweede wagen reed op dit ongeval in. In de Gasthuisstraat in Geraardsbergen is een auto uit de bocht gegaan en tegen een omheining terecht gekomen.
  • Ter hoogte van de Lessensestraat in Geraardsbergen werd een geparkeerde auto aangereden. Hier werd er vluchtmisdrijf gepleegd. Hetzelfde deed zich voor in de Sint-Annastraat in Geraardsbergen.
  • Ter hoogte van de Vesten in Geraardsbergen deden er zich ook enkele kleinere ongevallen met stoffelijke schade voor.
  • Ter hoogte van het kruispunt van de Astridlaan met de Oudenaardsestraat in Nederboelare gebeurde er een kop-staart aanrijding tussen een vrachtwagen en een personenwagen.
 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background