17 mei 2020

Markten heropenen, Ninove wacht af

Maandag mogen in onze streek de markten heropstarten. In Geraardsbergen krijg je maandag een pasje bij het betreden van de markt. Op die manier wil de stad het aantal klanten monitoren en het veilig houden voor iedereen. Je kan de markt betreden en verlaten via de Brugstraat en Vesten. Hou je bezoek zo kort mogelijk en ontsmet regelmatig je handen. Mondmaskers zijn niet verplicht, maar wel aanbevolen.

In Zottegem opent dinsdag de markt. Daar heeft de stad een beurtrol ingevoerd tussen de 90 kramen. Dinsdag zullen er maximum 50 kramen staan. Voor bezoekers zal er éénrichtingsverkeer ingevoerd worden.

In Ninove is er dinsdag nog geen markt. Daar wachten ze liever nog een week af om alles correct te kunnen organiseren. Er komen 3 afzonderlijke locaties. Op die manier kunnen de ruim 120 kramen toch allemaal geplaatst worden. De drie aparte locaties zijn het Twijndersplein met de parking, de Graanmarkt en de Centrumlaan tot aan het stadhuis.

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background