11 apr 2012

Man overleden die door drugsverslaafde werd aangevallen

Afgelopen weekend is een man uit Denderhoutem overleden. Hij werd op 28 maart van zijn fiets gesleurd toen een drugsverslaafde uit Geraardsbergen hem aanviel.

De feiten deden zich voor langs de Aalstsesteenweg in Geraardsbergen. De 26-jarige dader kreeg het waanidee dat er een bom zou ontploffen in het warenhuis waar hij zijn moeder en zus probeerde te overtuigen de winkel te verlaten. Toen dat niet lukte, liep hij de straat op en sleurde het slachtoffer van zijn fiets. De 43-jarig man kwam zwaar ten val en overleed anderhalve week later in het ziekenhuis.

De Drugslijn Geraardsbergen betreurt heel erg wat er gebeurd is en weet dat de dader, Kenny D.S., een notoir druggebruiker is en reeds verschillende malen opgenomen werd wegens overdadig drugsgebruik, maar telkens snel vrij kwam. “Voor de politie was hij niet gevaarlijk en konden ze daarom niets doen. Dat lijkt nu toch wel even anders”, zegt Julien Borremans van de Drugslijn. De Drugslijn Geraardsbergen wil al het mogelijke doen om het drugsgebruik, en de daarmee gepaard gaande criminaliteit, hoog op de agenda van de gemeenteraadsverkiezingen te plaatsen.

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background