9 dec 2008

Magische nachten maken plaats voor koningen

De stadsbestuur van Geraardsbergen organiseert dit jaar geen magische nachten meer. Dat heeft het schepencollege van de stad beslist. Nochtans waren de Magische Nachten vorig jaar een groot succes. In heel wat cafeetjes waren er optredens en ook heel wat culturele gebouwen stonden open voor het publiek.

Volgens cultuurschepen Guido De Padt was vooral het kostenplaatje van 20.000 euro een drempel om De Magische Nachten nog jaarlijks te organiseren. Ook de diensten van de stad die instonden voor de organisatie van het eindejaarsevenement waren te belast met de organisatie van het evenement. De Padt sluit niet uit dat De Magische Nachten wel om de twee jaar zullen worden georganiseerd.

In plaats van de Magische Nachten zal er op zondag 4 januari een driekoningenfeest georganiseerd worden op het marktplein en in de kerk van Geraardsbergen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background