24 mrt 2007

Luc Verhasselt nieuw priester

De 46-jarige Luc Verhasselt volgt Antoon Clarijs op als nieuwe priester voor de parochies Moerbeke, Viane, Onkerzele, Nederboelare, Goeferdinge en Overboelare. Luc Verhasselt was eerder lid van de pastorale equipe van het dekenaat Evergem en pastoor van de parochies Wippelgem, Kluizen en Rieme.

Door de eerdere benoeming van Antoon Clarijs in het dekenaat Aalst en het gedeeltelijk ontslag van Roger Cosijns zijn er ook enkele verschuivingen binnen het dekenaat Geraardsbergen en z’n 16 deelgemeenten.

Roger Cosijns blijft pastoor van de parochies Ophasselt en Smeerebbe-Vloerzegem. Hij kreeg eervol ontslag als pastoor van de parochies van Schendelbeke en Idegem.

Rudy Van Acker, deken van het dekenaat Geraardsbergen, blijft pastoor voor Geraardsbergen-centrum en krijgt tevens Schendelbeke, Idegem, Zandbergen, Nieuwenhove,, Waarbeke en Grimminge op z’n takenblad. Hij kreeg eervol ontslag als pastoor van de parochies van Nederboelare, Goeferdinge, Zarlardinge en Onkerzele.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background