30 aug 2010

Lijnbussen rijden dan toch door stadscentrum tijdens kermis

De bussen van De Lijn zullen dan toch het stadscentrum aandoen tijdens de kermisveertiendaagse.

 Aanvankelijk had De Lijn alle haltes in het centrum opgeschort van 27 augustus tot 12 september, wegens hinder door de kermisattracties. Na onderhandelingen met het stadsbestuur werd deze regeling herzien.

Voor de schoolgaande jeugd die de bus neemt aan de Kaai, Begijnhofkaai of Weverijstraat, zal er geen hinder zijn, deze haltes worden gewoon bediend tijdens de schooluren. Jongeren die de Lijnbus aan het station nemen zullen tot 12 september naar de tijdelijke centrale halte aan de parking onder het viaduct aan de Oudenaardsestraat (ter hoogte van de Papiermolenstraat) moeten gaan.

Op woensdagnamiddag 1 september vanaf 13 uur (koers), en op zaterdag en zondag 11 en 12 september (Hooghuysfestival) is de nieuwe centrale halte onder de spoorwegbrug de enige bushalte in het stadscentrum die bediend wordt. De bus rijdt dan enkel langs de ring rond Geraardsbergen (Astridlaan, Zonnebloemstraat, Guilleminlaan tot Hoge Buizemont).

Meer info: 054 43 44 35

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background