7 mrt 2011

Lichaam vermiste man teruggevonden in Idegem

Maandagnamiddag is het lichaam van de 30-jarige Mario Debroux uit Geraardsbergen gevonden.

Dat gebeurde na een extra zoekactie van de Geraardsbergse politie. Eerder controleerde de brandweer van Geraardsbergen al de Dender in Idegem.

Op zaterdagochtend 5 februari verdween Mario Debroux. Omdat zijn laatste gsm-signaal werd ontvangen door de mast van Idegem, werden er eerder al gedacht dat de wagen van Debroux in de Dender was gesukkeld. Er was tevens een vermoeden van zelfmoord. Toch werd er een opsporingsbericht verspreid door de cel vermiste personen.

Maandagmiddag werd een extra zoekactie opgezet in samenwerking met de scheepvaartpolitie. Omdat die over gespecialiseerde apparatuur beschikken, kon er ditmaal grondiger gezocht worden. Met resultaat. De brandweer van Geraardsbergen haalde twee wagens boven, waaronder het voertuig van Debroux. Daarin lag ook het stoffelijk overschot van Mario Debroux. Een autopsie weest intussen uit dat het effectief over het lichaam van Debroux gaat. Het labo van de politie onderzocht tevens het tweede voertuig. Dat werd enkele jaren geleden gestolen in Aalst en vermoedelijk in de Dender gedumpt.

Op vrijdag 11 maart om 10 uur is er een plechtigheid in de Sint-Bartholomeuskerk van Geraardsbergen.

 

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background