6 feb 2021

Leuke hobby: gepimpte stenen (verstoppen)

In Zottegem leeft er sinds kort een nieuw initiatief: #ZottegemRocks. Ruim 600 leden versieren keien en geven die een plekje in de stad.

Het initiatief van Nancy, Jolien en Kurt is gebaseerd op Maaseik Rocks en wordt ook in andere landen georganiseerd. De stenen worden versierd met stiften of verf. Het gezin kwam zaterdag hun creatieve hobby voorstellen op MIG.

In de Facebookgroep ‘Zottegem Rocks‘ delen de leden een foto van hun steen, met daarop de locatie. Iedereen die dat wil, kan de steen gaan opzoeken en deze een nieuwe plek bezorgen. Die krijgt dan een nieuwe foto en beschrijving in de groep. Als je zelf ook een steen wil pimpen, vind je heel wat tips op de Instagrampagina van Zottegem Rocks.

Bij MIG zijn we alvast heel trots, want sinds dit weekend hebben we ook onze eigen steen die een plekje kreeg in onze radiostudio.

 


Meer streeknieuws
uit Zottegem hoor je ook elke dag op radio MIG in Zottegem via fm 105.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background