19 jan 2016

Lathee winnaar bij Unizo Awards Geraardsbergen

Maandagavond viel koffie en theehuis Lathee in de prijzen tijdens de ‘Unizo Business Award’ in Geraardsbergen.

Maandagavond had op het industrieterrein in Geraardsbergen, de Unizo nieuwsjaarsreceptie plaats en de uitreiking van de ‘Unizo Business Award 2015’. Eregasten op deze unieke ondernemersreceptie waren Unizo voorzitter Karel Van Eetvelt, Oost-Vlaams gouverneur Jan Briers, en burgemeester Guido De Padt.

Koffie en theehuis Lathee, gelegen op de hoek van de Wijngaardstraat en Karmelietenstraat in Geraardsbergen, kreeg de prijs als meest innovatieve starter van Geraardsbergen. 

Katrien Van Engeland, eigenares van Lathee, is alvast zeer tevreden met de ontvangst van deze award: “Ik ben blij en vereerd. Dit award is er dank zij mensen die geloven in Lathee. Ik zie Lathee groeien en dat doet me glunderen. Het doet me wat dat de droom die ik al een paar jaar koesterde er nu ook echt staat. Dit award winnen geeft me een extra duwtje in de rug.” aldus Katrien Van Engeland.

Burgemeester De Padt gaf bovendien nog mee, dat er in de loop van 2016 de eerste spadesteek zal gegeven worden voor een gloednieuw bedrijventerrein. Het bedrijventerrein met een oppervlakte van tien hectare zou de naam ‘Vitamine G’ krijgen. (AB)

 

 

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background