20 apr 2021

KSA brouwt en bouwt, steun jij hen?

Jeugdbeweging KSA Geraardsbergen is bezig met de bouw van nieuwe lokalen. Die komen op hun bestaande locatie langs de Atembekeweg, vlakbij de kerk in Onkerzele. Zo’n 220 leden en 36 leid(st)ers bouwen er samen met een aannemer aan vernieuwde lokalen. In oktober werden de verouderde lokalen gesloopt en sinds maart wordt er gebouwd op de nieuwe funderingen.

De KSA is één van de jeugdwerken die, ondanks corona, nog mag plaats vinden. Bondsleider Jarno Clement kwam er enkele weken terug meer over vertellen in de MIG studio.

Voor de bouw organiseert de KSA een grote verkoop van hun eigen gebrouwen Sjorringbier. “Een sjorring is een structuur bestaande uit houten palen en touw. Ieder jaar maken wij op kamp een imposante vlaggenmast op die manier. De naam Sjorring was dan ook snel gekozen”, aldus Jarno.

Het blonde bier heeft een percentage van 6,5% en smaakt als een stevige pils. Wie geen bierfanaat is, kan ook mattentaarten kopen als steun. Bestellen kan tot 25 april via deze link.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background