14 jun 2007

Kroniek van Geraardsbergen

In de loop van de maand september verschijnt de “Kroniek van Geraardsbergen, een vogelvlucht door het verleden” van de hand van Ivo Mariën, met medewerking van Albert Schrever.

Zoals de titel laat uitschijnen wil dit werk de lezer verrassen met een nooit eerder verschenen chronologisch overzicht van wat de Oudenbergstad meemaakte van het prille begin tot vandaag.
Een intens opzoekingswerk en een goede samenwerking hebben geleid tot een resultaat dat mag worden gezien. Een historische publicatie zoals er tot nu toe nooit eerder één werd gewijd aan onze stad.

De kroniek verschijnt midden september. Tot dan kan het werk door voorintekening worden besteld door storting van 12,50 euro op rekening 001-5230589-37 van “Kroniek van Geraardsbergen”.

De voorstelling zal plaatsvinden op 16 september in het Ideeënhuis. Daar kunnen de voorintekenaars hun exemplaar afhalen. Nadien kan het boek tegen de kostprijs van 15,50 euro worden aangekocht.

Info: 054/43.82.87 of ivomarien@hotmail.com

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background