12 mei 2007

Kiescampagne Van der Maelen en De Geeter voorgesteld

Gisterenavond werd in zaal ‘t grood verzet in Geraardsbergen de kiescampagne van Dirk Van der Maelen en Bram De Geeter voorgesteld. De volksvertegenwoordiger is 2de kandidaat op de Oost-Vlaamse SP.a-lijst.

Schepen Bram De Geeter is 10de opvolger.

In functie van de verkiezingscampagne gaat Dirk Van der Maelen een 14-daagse fietstocht ondernemen door de ganse provincie. Niet zomaar, wel om een aantal bezoeken te doen en gesprekken te voeren en meteen ook om enkele belangrijke thema’s onder de aandacht te brengen: fiscale en mondiale rechtvaardigheid én het fietsen zelf.

De grote trek van Dirk Van der Maelen start maandagochtend om 11 uur op de markt van Geraardsbergen en meandert de volgende weken door de hele provincie. Intussen praat Dirk met mensen en organisaties die nauw betrokken zijn bij de drie thema’s die hij tijdens de tocht wil aanraken. Bedoeling is te luisteren naar suggesties van ervaringsdeskundigen, die hij dan later kan meenemen in zijn toekomstige politieke werk.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background