9 aug 2021

Kermis Geraardsbergen gaat door

Goed nieuws! Kermis Geraardsbergen gaat dit jaar opnieuw door. De Zomerkermis krijgt opnieuw foorkramers op het Stationsplein en ook de traditionele activiteiten zijn opnieuw van de partij.

De Kermisweek zelf start traditioneel op vrijdag 27 augustus met de Tropische Nacht op het Stationsplein. De dag erop geven de Jartellen een optreden op de Markt.

Zo is er op kermiszondag 29 augustus de traditionele Processie van Plaisance met Geraardsbergse verenigingen en hun Manneken Pis. De drink op de Markt zal dit jaar wel verplicht zittend moeten gebeuren en je mag met maximum 8 personen aan één tafel zitten.

Kermiszondag wordt afgesloten met een optreden van de streetband ‘Uit de Klakke’.

Ook de oudste kermiskoers van het land trekt opnieuw door de Oudenbergstad op woensdag 1 september. Het vuurwerk wordt dit jaar niet afgestoken. Concertband Cecilia geeft wel een concert op vrijdagavond 3 september.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background