26 sep 2008

K.A. schoolsportief laureaat

Het koninklijk atheneum van Geraardsbergen is eind vorig schooljaar opnieuw laureaat geworden in de actie “Schoolsportief geeft kleur”. Dat is een actie van SVS en BLOSO om jongeren nog meer te laten bewegen en sporten op school. Het K.A. werd net zoals in het school 2006-2007 laureaat door te voldoen aan 10 opgelegde actiepunten van SVS. Daarbij is ondermeer een schoolsportraad, het schoolsportprogramma, de school sportnetwerken en het stimuleren van een gezondheidsbeleid opportuun.

Afgelopen woensdagnamiddag bewees de school ook zijn sportieve imago op de interscholenveldloop in Zwevegem. Op 9 reeksen behaalde het K.A. niet minder dan 4 gouden en 1 bronzen medaille.

“Ook in de toekomst willen we ons sportieve imago blijven verdedigen. Elke middag organiseren we 4 middagsporten en we plannen de aankoop van 5 supplementaire mountainbikes.” zegt directeur Marcel Baetens.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background