5 dec 2010

Jong N-VA Vlaamse Ardennen opgericht

Zaterdag vond de opstartvergadering plaats van Jong N-VA Vlaamse Ardennen.

Dat gebeurde in het Vlaams Huis op het Stationsplein in Geraardsbergen. Het gaat om een N-VA-jongerenafdeling die jongeren tot 31 jaar uit het arrondissement Oudenaarde verenigt. Davy De Rijck uit Zarlardinge werd verkozen tot voorzitter. Daarnaast kregen ook Glenn Bogaert(ondervoorzitter), Jenz Cools(secretaris), Sybren Verhoeven(penningmeester), Frank Vercleyen en Alwin en Erlijn Van den Steen een plaats in het jongerenbestuur.

“Met Jong N-VA Vlaamse Ardennen krijgt onze streek er een nieuwe politieke jongerenbeweging bij. Het is meteen ook de derde jongerenafdeling van N-VA in Oost-Vlaanderen”, legt kersvers voorzitter Davy De Rijck uit. “De bedoeling is om op een dynamische manier vorm te geven aan het kersverse jongerenproject en onze leden op een speelse en aangename manier te laten proeven van politiek. Daarbij willen we uiteraard ook geregeld onze stem te laten horen in het politieke en maatschappelijke debat in de streek”, besluit De Rijck.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background