20 mei 2010

Jong CD&V en Vrouw & Maatschappij Geraardsbergen te voet naar Halle

Afgelopen zondag trokken leden van de werkgroep Vrouw&Maatschappij en van de jongerenafdeling te voet naar Halle.
Onder het motto “Hallo Halle!” trokken leden van Jong CD&V en Vrouw & Maatschappij Geraardsbergen met enkele sympathisanten te voet naar Halle. Via sponsorkaarten werd geld ingezameld voor Stop Armoede. Bijgestaan door een volgwagen vertrokken de wandelaars om 7u30 vol goede moed richting de Sint-Martinusbasiliek in Halle. Het parcours leidde de stappers langs landelijke wegen en verkwikkende tussenstops door het prachtige Pajottenland. In Beert vervoegden enkele sympathisanten de kilometervreters om hen de laatste 5 km een hart onder de riem te steken.

Rond 13u30 bereikte de groep met vermoeide benen en pijnlijke voeten, maar vastberaden de basiliek van Halle waar een moment van bezinning volgde. De organisatoren bedanken alle deelnemers en kijken al uit naar de volgende editie van Hallo Halle! in 2012. “We doen dit niet alleen voor het goede doel, maar ook uit kameraadschap en omdat het leuk is samen op stap te gaan”, zegt Andrée De Preter.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background