20 jan 2020

Jogster overvallen in park, dader geplaatst

Op donderdagavond 9 januari werd een vrouwelijke jogger overvallen in het park van Ninove. Een jongeman sprak het slachtoffer aan en eiste geld onder bedreiging van een zakmes. Aangezien het slachtoffer geen geld op zak had, gaf ze haar gsm. Hierna zette de verdachte het op een lopen. De feiten vonden plaats omstreeks 20 uur.

Korte tijd later kwam een gelijkaardige melding binnen (stadscentrum Ninove) en werd dezelfde persoonsbeschrijving opgegeven van de verdachte. Bij dit tweede feit ging het om een poging tot afpersing. De verdachte sloeg op de vlucht, toen een voertuig naderde en het slachtoffer met haar armen begon te zwaaien.

De verdachte kon later op de avond, aan de hand van camerabeelden, gearresteerd worden in het centrum van Ninove. Het gaat om een minderjarige jongen uit Ninove. Hij heeft de feiten bekend.

Hij werd op vordering van het parket Oost-Vlaanderen voorgeleid voor de jeugdrechter in Dendermonde en werd door de jeugdrechter geplaatst in de gemeenschapsinstelling in Everberg.

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 

Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background