29 jan 2017

Jim Cole maakt Nederlandstalige comeback

Jim Cole gaat opnieuw optreden en kiest daarbij voor het Nederlandse werk.

Jim Cole, de band rond Geraardsbergenaar Jimmy Colman, maakt dit jaar een comeback. Dat heeft Jimmy zondagochtend gezegd tijdens MIG op Café. Met een Nederlands repertoire hoopt hij door te breken in Vlaanderen en Nederland. “Het wordt soulmuziek en ligt in het verlengde van wat ik vroeger deed, maar dan in het Nederlands”, aldus Jimmy.

Intussen hoopt hij dat zijn deelname aan The Voice van Vlaanderen anderen in Geraardsbergen en omgeving aanzet om ook iets te doen met muziek. “Ik hoop dat er zich meer talent gaat manifesteren in Geraardsbergen, om het even in welke muziekstijl.” Jimmy rekent ook op meer steun van de stad Geraardsbergen om jeugd aan te zetten om effectief iets te doen voor hun stad. “Voor lokaal talent mag er nog iets meer gebeuren. Het zou fantastisch zijn als ik daar ambassadeur van zou mogen zijn.” 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background