16 dec 2019

Jeugdraad vierde 50e verjaardag

De Geraardsbergse jeugdraad heeft vrijdag haar gouden jubileum gevierd. Dat gebeurde na een jaar van succesvolle activiteiten zoals Muurrock 4 Kids, het Gala van de Giesbaargse jeugd en het Sinterklaasfeest.

Naast een overzichtstentoonstelling maakte de jeugddienst ook van de gelegenheid gebruik om haar toekomstvisie voor te stellen. Naast een integraal jeugdbeleid waar, naast de jeugdraad, ook andere diensten werken aan een kindvriendelijke stad. Daarnaast wil men ook een vrijetijdsaanbod voor iedereen en een verbindende factor via de ‘Giesbaargse jeugd’. En tot slot wil de jeugdraad van Geraardsbergen publieke ruimte, samen met kinderen en jongeren, vorm geven.

Het huidige team van de jeugdraad bestaat uit voorzitter Michaël Van der Linden, Eleonore Moens, Kasandra Martin Benitez, Celine Torrekens, Leen Van Laethem en Ailien Aerts.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background