7 jan 2011

Jenever op driekoningen

Op driekoningenavond schonk Jong N-VA Vlaamse Ardennen jenever in het station van Geraardsbergen.

Jong N-VA wil hiermee de pendelaars een succesvol werkjaar 2011 toewensen en bovendien ook een opwarmertje bezorgen na de barre weersomstandigheden van de voorbije weken. De actie speelt ook in op de vertragingen bij het spoor.

Een delegatie van Jong N-VA Vlaamse Ardennen deelde in de avondspits van donderdag een glaasje jenever uit aan de pendelaars in het station van Geraardsbergen. Het kreeg daarbij de steun van de lokale N-VA-afdeling. “Jong N-VA wil met het glaasje sterke drank de pendelaars een succesvol en voorspoedig werkjaar 2011 toewensen”, vertelt jongerenvoorzitter Davy De Rijck. “Daarnaast zorgt jenever ook voor de nodige warmte wat de pendelaars best kunnen gebruiken na de barre weersomstandigheden van de voorbije weken.”

Jong N-VA speelt met de actie ook in op de vertragingen bij het spoor. “Het voorbije jaar werden de moed en het geduld van de pendelaars alweer danig op de proef gesteld”, stelt jongerenondervoorzitter Glenn Bogaert. “Een glaasje jenever symboliseert in deze dan ook het terug opladen van de batterijen na een jaar van ergernis en frustratie door de talloze vertragingen bij het spoor.”

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background