19 mei 2017

Jarno maakte kortfilm tegen pesten

Geraardsbergenaar maakte film over pesten.

Jarno Lafourt uit Geraardsbergen heeft een kortfilm gemaakt. De student aan het RITCS was daarmee niet aan zijn proefstuk toe. Met zijn 2de kortfilm maakt hij een jeugddroom waar. “Van in het begin dat ik besloot om verder te willen gaan in de audiovisuele wereld als regisseur, zat ik al met het gedacht om deze film te maken! Uiteindelijk heb ik alle moed bij elkaar genomen en ben ik eraan begonnen voor mijn 2de film aan het RITCS. Deze kortfilm heb ik tot een goed einde gebracht voor de jury, met dank aan alle mensen die mij hebben geholpen”, aldus Jarno.

De film werd onder meer opgenomen in het Koninklijk Atheneum in Geraardsbergen en ter hoogte van de Denderkaaien. Heel wat figuranten wonen in Geraardsbergen.

Stop! brengt het verhaal over een tiener die wordt gepest. Een autobiografie van de regisseur in spé. “Dit laat zien dat de pesterijen mij niet klein hebben gekregen, integendeel! Ik ben er alleen maar sterker uitgekomen! Spijtig genoeg komt niet iedereen er even sterk uit als ik! Met deze film wil ik iedereen die gepest wordt een hart onder de riem steken! Ik weet dat je schrik hebt om te praten, maar het is net dat wat je kan redden! 

 

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background