17 sep 2010

Invoeren snelheidsbeperking in Geraardsbergen

De gemeenteraad van 13 juli 2010 besliste om in alle straten van twee belangrijke doorgangstrajecten in Geraardsbergen een snelheidsbeperking van 50 km/uur in te voeren.

Het gaat over de huidige omlegging van de Groteweg via de Marktweg en via de Hogeweg door de dorpskom van Zarlardinge en over de volledige Onkerzelestraat.Momenteel zijn alle borden geplaatst, wat betekent dat dit nieuwe regime officieel van toepassing is.
Concreet betekent dit dat in de Marktweg, Schoolstraat, Kastanjestraat, Zarlardingestraat, Kanakkendries, Hogeweg, Donkerstraat, Pastorijstraat, Watermolenstraat en een deel van de Onkerzelestraat (vanaf de Zonnebloemstraat tot aan de Botermelkstraat) de maximum toegelaten snelheid van 70 km/u naar 50 km/u wordt gebracht.
Dit kadert ook in de verdere uitvoering van het mobiliteitsplan, waarin gestreefd wordt om op alle gemeentewegen een snelheidsbeperking op te leggen van 50 km/u.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background