27 sep 2016

Inbrekers ontkomen na klopjacht met helikopter in Zandbergen

De politie heeft maandag de grote middelen ingezet om twee fietsdieven op te pakken.

De politie heeft maandagavond een grootse klopjacht gehouden naar de mannen die vrijdag voor 50.000 euro aan fietsen stalen in Nederboelare. De fietsenzaak werd er op korte tijd voor de tweede keer het slachtoffer van inbrekers. Het zou gaan om twee Litouwers die de vier peperdure fietsen stalen. De politie kon hen op het spoor komen. Maandagavond werd daarvoor zelfs een helikopter ingezet.

Volgens de krant Het Laatste Nieuws was de politie de dieven op het spoor gekomen door een tip van Infrabel. Die hadden onderdelen van de gestolen fietsen gevonden langs de spooroverweg in de Middenstraat. De politie schaduwde de plek en merkte de dieven maandagavond op, toen ze hun buit kwamen ophalen. Na een korte klopjacht botsten ze met hun Volkswagen Passat tegen een geparkeerd voertuig en zette het op een lopen.

Voorlopig ontbreekt nog elk spoor van hen. De politie weigert voorlopig alle commentaar.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background