15 jan 2007

Houtverkoop van bosgoed flanken Guilleminlaan

De gemeenteraad van Geraardsbergen heeft in zitting van 19 december 2006 beslist 6 loten bosgoed te laten kappen op de flanken van de Guilleminlaan. Het betreft loten met 28 tot 85 stère hout van acacia, haagbeuk, esdoorn, olm, witte abeel, populier, enzovoort.

De loten worden gratis toegewezen aan de snelste inschrijvers mits betaling van een waarborg van honderd euro voor het opruimen van het hout met diameter kleiner dan 7 cm. Geïnteresseerden kunnen tijdens de kantooruren terecht bij de milieudienst in het administratief centrum voor de bijzondere verkoopsbepalingen en voor het inkijken van de plannen met de exacte locatie van de zes loten.

De inschrijvingen dienen, ten vroegste op 17 januari 2007 en uiterlijk op 7 februari 2007 om 12 uur, onder dubbel gesloten omslag te worden gestuurd naar: College van Burgemeester en Schepenen, Administratief Centrum, Weverijstraat 20, 9500 Geraardsbergen.

Op de binnenste omslag dient het(de) betreffende lotnummer(s) langs de buitenkant te worden vermeld. De binnenste enveloppe bevat een brief met vermelding van de volgorde van voorkeur (lotnummers) en de persoonlijke contactgegevens van de inschrijver.

Meer info: 054/ 43 44 24

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background