8 apr 2005

Hevige brand

Gisterenavond is een hevige brand uitgebroken in een keuken en achterbouw van eethuis De Garve gelegen langs de Grote Weg in Overboelarte. Het vuur nam bijzonder snel uitbreiding en bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen hoog boven het huis. De spuitgasten geraakten moeilijk tot bij de brand en zetten de elevator in. Na een half uur blussen kreeg men de brand onder controle. De schade is zeer groot. Een grote hond die tijdens de brand wegliep werd op 1 km van De Garve, op de Astridlaan, door een brandweerwagen doodgereden. Het dier liep doelloos rond en stak de Astridlaan over.
De brand zou ontstaan zijn door kortsluiting/overbelasting aan het electriciteitsnet. Hierdoor brandde een droogkast uit en kon het vuur zich razendsnel uitbreiden in de berging en daarna in de keuken. Niettegenstaande de eigenaar nog heeft getracht met een CO

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background