5 dec 2003

Herdenkingsactie in Klaproos

Deze namiddag, vrijdag 5 december, organiseren de kinderen, leerkrachten en ouders van De Klaproos een stille actie om Laura Coussens te herdenken. Laura werd dinsdagavond bij het verlaten van de school op het zebrapad aangereden en overleed woensdagmiddag.

Even voor 16 u zullen de kinderen op de speelplaats teksten voorlezen die ze voor Laura gemaakt hebben. Om 16u begeven we ons naar buiten om het zebrapad te markeren met kaarsen. Samen met de inwoners van de Groteweg zullen we in stilte aan Laura denken én aan iedereen duidelijk maken dat hier een schooloversteekplaats is. Met deze actie willen we op een serene manier respect vragen voor het leven en de veiligheid van al onze kinderen.

De lokale politie begeleidt de actie. Iedereen die begaan is met de verkeersveiligheid in Geraardsbergen is van harte welkom.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background