11 nov 2010

Handelscentrum organiseerde Jack-O-Lantern wedstrijd

Het Verenigd Handelscentrum van Geraardsbergen organiseerde tijdens hun Halloweennocturne, die doorging op vrijdag 29 oktober, een wedstrijd onder de leden-handelaars. Hierbij was het de bedoeling dat zij elk, op een originele manier, hun creatie van de traditionele Jack-O-Lantern zouden maken. MIG fungeerde als jury.

Ici Paris XL ontwierp de meest griezelige pompoen. Het was een creatie waarbij de pompoen als voodoo moest doorgaan.

De Persprijs wordt uitgereikt aan Leonidas die, volgens de jury, de meest decoratieve pompoen had ontworpen. De vele tierlantijntjes en details, waar aandacht aan werd besteed, maakten van de pompoen een echte blikvanger!

De Publieksprijs is weggelegd voor de handelszaak Vermanie. Uitbater Bert ontwierp de meest klassevolle pompoen van de avond. Hij lette daarbij vooral op de details in de afwerking. Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals mos en bladeren, wekten onmiddellijk een bepaalde (herfst)sfeer op, terwijl de grote sfeer dan weer een griezelige link naar het Halloweengebeuren was.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background