2 sep 2008

Handelscentrum deelt prijzen uit

Het Handelscentrum van Geraardsbergen hield dinsdagavond de prijsuitreiking van zijn ballonwedstrijd tijdens het Braderieweekend.

Ongeveer 300 ballonnen gingen de lucht in en alle vindplaatsen konden op dezelfde vluchtweg gesitueerd worden. Er werden van diverse plaatsen zelfs foto’s meegestuurd door de vinders. De ballon die het meest wou reizen legde 505 km af tot Kirchheim (Duitsland), de tweede 303 km. Eéntje ging 292 km vliegen en nog ééntje 270 km.

De winnaars mochten deze dinsdagavond een mooi geschenk ontvangen uit handen van de voorzitter van het Handelscentrum, Jean-Pierre Van Malder.

De leden van het Handelscentrum nodigen iedereen nu al uit op hun opendeurweekend op 26, 27 en 28 september, waar een pak prijzen kunnen gewonnen worden. Op zaterdag 27 september is het trouwens dag van de klant in en buiten Geraardsbergen. Een dag waarbij Unizo het handelscentrum en hun leden extra steun geeft.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background