8 jul 2009

Handelaars Stationsplein razend

De handelaars rond het Stationsplein van Geraardsbergen zijn totaal niet te spreken over de manier waarop er wordt gecommuniceerd door de stad Geraardsbergen.

Rond de filmavonden op het Stationsplein werd er volgens hen maar wat op los verteld en geschreven. “Eerst werd aan het Stationspleincomité gezegd dat het Stationsplein om 18 uur zou worden afgesloten. Dan werd er een brief rondgestuurd waarin 14 uur als beginuur werd gesteld en uiteindelijk werd het woensdagmiddag afgesloten om 12 uur.” Door het afsluiten van het Stationsplein is het voor winkeliers nog moeilijker een parkeerplaats te vinden. Unizo Geraardsbergen maakt zelfs gewas van een regelrechte ramp.

Volgens schepen van communicatie, en tevens initiatiefnemer van de openluchtcinéma, Bram De Geeter is het de eerste keer dat de site wordt klaargezet, en zal aan de hand daarvan de regeling wijzigen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background