25 jul 2010

Hakuna Matata op VTM

Vtm start maandag met een nieuw programma. Gedurende de hele week zijn de uitbaters van de Bed & Breakfast Hakuna Matata uit Moerbeke te zien in het programma.

In “Met vier in bed” gaat vtm dagelijks op bezoek bij een andere B&B uitbater. Dat doen ze samen met 3 andere professionele uitbaters van een B&B. Ze verblijven allemaal samen een dag en nacht in elkaars B&B en geven een beoordeling. Er is aandacht voor zowel de accommodatie, het onthaal, de streek en zelfs de bezienswaardigheden. Ieder koppel laat na het ontbijt aan de receptie een bedrag achter dat zij waard vinden voor hun bezoek. De B&B met de beste prijs/kwaliteitverhouding is de week winnaar in ‘Met Vier in Bed’. Woensdag komen de B&B uitbaters op bezoek bij Hakuna Matata.

Eerder kreeg B&B Hakuna Matata, gevestigd in de Koppenhollestraat in Moerbeke, ook al het A-logo van toerisme Vlaanderen. Dat wil zeggen dat de B&B objectief onderzocht werd en bovendien basistoegankelijk is voor mensen met een beperkte mobiliteit, zoals rolstoelgebruikers. Daarnaast kreeg de B&B uit Moerbeke 4 sterren.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background