3 apr 2009

Guilleminlaan zondag één grote parkeerplaats

De doortocht van de Ronde van Vlaanderen in Geraardsbergen trekt jaarlijks een massa bezoekers. Op de Markt en de Vesten kan die dag niet geparkeerd worden en de gebruikelijke parkings aan de rand van de stad kunnen deze volkstoeloop niet slikken. Daarom werd beslist een grote extra parking te voorzien in de Guilleminlaan.

De Guilleminlaan (N496) zal op zondag 5 april tussen 10 en 19 uur gedeeltelijk ingericht worden als parking. Er zal in de Guilleminlaan, in het deel tussen de Pachtersstraat en de Buizemontstraat, eenrichtingsverkeer ingericht worden. In dit gedeelte zal je enkel in de richting van het station, dus naar beneden, kunnen rijden. Dit geeft dan de ruimte om aan één zijde in visgraat te parkeren, en aan de andere zijde op één rij. Deze parking zal enkel georganiseerd worden tussen 10 en 19 uur.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background