1 okt 2018

Groen G’bergen in MIG op StemCafé

Wat wil Groen Geraardsbergen realiseren?

Tijdens MIG op StemCafé, hebben we dagelijks een babbel met een lijsttrekker van een politieke fractie in Geraardsbergen, Ninove of Zottegem.

Groen Geraardsbergen wil meer verkeersveiligheid volgens het STOP-principe: eerst de stappers, daarna de trappers, dan het openbaar vervoer en dan pas het gemotoriseerd personenvervoer. Prioritair zijn degelijke en veilige fietspaden, fietsstraten en een verkeersluw centrum. Ook de aanpak van leegstand en verkrotting is belangrijk, met daarbij de klemtoon op een kwalitatief huuraanbod, zeker voor de sociaal zwaksten. Ze pleiten voor een globale aanpak tegen armoede (huisvesting, inclusie en participatie, duurzame tewerkstelling…).

Beluister hier ons gesprek met Vanessa Almeida, zij vertegenwoordigt Groen Geraardsbergen en vervangt haar lijsttrekker Patrick Franceus, die zich liet verontschuldigen.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background