29 okt 2008

Graven verdwijnen

Dit weekend is het opnieuw Allerheiligen. De afgelopen week gingen al heel wat mensen graven kuisen op de kerkhoven in Geraardsbergen en Lierde. En die zullen heel waarschijnlijk gezien hebben dat er verschillende graven binnenkort verdwijnen. Meerbepaald op de begraafplaatsen van Overboelare en Viane zullen de grafplaatsen, waar tot en met 1975 een begraving plaatsvond, verwijderd worden. Familieleden die de zerken of andere graftekens willen wegnemen, moeten dit doen voor 31 oktober van volgend jaar.

Ook wie nog een vergunning heeft op niet-ingenomen grond op het kerkhof van Overboelare en Viane moet dringend contact opnemen de burgerlijke stand van de stad Geraardsbergen.

Wie trouwens een eeuwigdurende grafconcessie heeft uit 1959, kan die gratis verlengen voor een periode van 50 jaar. Wanneer dit niet voor de vervaldatum van het grafconcessie gebeurd, vervalt de vergunning.

Meer info: 054/ 43 44 80

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background