28 mrt 2024

Goede evaluatie voor het balieplein in Ninove

Het balieplein op het stadhuis – site Bevrijdingslaan in Ninove – blaast een eerste verjaardagskaars uit. Exact een jaar geleden verhuisden de administratieve diensten en hun loketten van Centrumlaan 100 naar Bevrijdingslaan 7. Het uitgelezen moment om de werking te evalueren.

Eén maand lang werden de bezoekers van het balieplein bevraagd. Het onderzoek omvatte verschillende aspecten van de dienstverlening, waaronder professionaliteit, vriendelijkheid, bereikbaarheid, wachttijd en het werken op afspraak. In totaal namen 216 mensen deel aan het onderzoek. Met een gemiddelde score van 9 op 10 scoren bezoekers de service van de onthaal- en baliemedewerkers zeer hoog. Ook de korte wachttijd, vlotte aanmelding en het werken op afspraak worden positief beoordeeld.

Niettemin zijn er ook enkele aandachtspunten. Zo vindt niet elke bezoeker even makkelijk de weg naar de Bevrijdingslaan, kan de wachtzaal verbeterd worden en blijkt het digitaal maken van een afspraak voor een kwart van de bevraagden nog onduidelijk te zijn. De stad neemt deze opmerkingen mee en stelt alles in het werk om op deze punten voor verbetering te zorgen.

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 

Tags

MIG

Enjoy The Music!

Current track

Title

Artist

Background