26 okt 2020

GO! Atheneum Ninove schakelt over op afstandsonderwijs

Het GO! Atheneum Ninove schakelt over op afstandsonderwijs tot de start van de herfstvakantie. Dat deelde de school deze voormiddag mee aan de ouders via een e-mail.

De school sloot maandagmiddag 26 oktober plots de deuren en houdt die gesloten tot de herfstvakantie. Er zouden dertig leerkrachten afwezig zijn.

“Gezien het groot aantal afwezige leerkrachten en het steeds groter wordende aantal leerlingen dat afwezig is (veelal door opgelegde quarantaines), blijkt het te moeilijk geworden om het onderwijs in onze school op een veilige manier georganiseerd te krijgen”, klinkt het in een bericht aan de ouders. “Wij hopen hiermee tegemoet te komen aan de veiligheid in uw gezin en in onze stad.”

Leerlingen van de tweede graad mochten deze middag de school al verlaten. De deuren van de school zullen tot na de herfstvakantie gesloten zijn. Er wordt vanaf dinsdag 27 oktober overgeschakeld op afstandsonderwijs.

De leerlingen die niet meer kunnen komen, zijn die van de tweede en de derde graad. Voor degenen die geen afstandsonderwijs kunnen volgen, wordt noodopvang voorzien.

 


Meer streeknieuws
uit Ninove hoor je ook elke dag op radio MIG in Ninove via fm 106.2. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 

Tags

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background