fbpx
10 jan 2020

Gezocht: Overvaller Pearle Geraardsbergen

De politie is op zoek naar de overvaller die op 4 juli het Pearle-filiaal in Geraardsbergen overviel. De politie verspreidt een foto van de Frans sprekende dader. De man, met getaande huidskleur en stoppelbaard, stapte de zaak binnen omstreeks 14 uur. Hij droeg een plastic tas van de Action. Na het bedreigen van drie personeelsleden, eiste hij dat ze in een hoek gingen staan. Hij begon daarop brillen uit te kiezen en stak ze één voor één in zijn zak.

Beschrijving van de dader:
De man is ongeveer 1m90 lang en heeft een getaande huidskleur, een opvallende stoppelbaard met een afgetekend snorretje, bakkebaarden en een sik. Hij droeg die dag een witte baseballpet van de New York Yankees, een donkere vest, een donkere jeansbroek en zwarte schoenen met veters.

Heb je meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 30 0.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


NU OP DE RADIO

Titel

Artiest

Background