8 apr 2016

Gewijzigde parkeersituatie in Nieuweweg

Een aantal bewoners van de Nieuweweg in Geraardsbergen zijn ontevreden over de gewijzigde parkeersituatie.

Een aantal bewoners van de Nieuweweg in Geraardsbergen zijn ontevreden over de gewijzigde parkeersituatie omdat ze niet meer voor hun eigen deur kunnen parkeren. Volgens hen nemen pendelaars er alle parkeerplaatsen in. Aan de kant van de spoorweg kon men vrij parkeren en daar maakten heel wat pendelaars gebruik van. Aan de andere kant van de straat was er een blauwe zone en kon men parkeren met een parkeerschijf of een bewonerskaart.

Op vraag van de politie is de situatie nu gewijzigd. Het deel tussen de Oudenaardsestraat en de Warandestraat is nu langs beide zijden blauwe zone. Tussen de Warandestraat en de Verbrandhofstraat kan men nu vrij parkeren langs beide kanten van de straat.

De bewoners begrijpen niet dat de vorige regeling reeds twintig jaar van toepassing was en volgens het politiereglement nu onwettig schijnt te zijn.  

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background