27 nov 2017

Gewapende overval op Boeketje in Moerbeke

Maandagmorgen omstreeks 5u30 werd krantenboetiek Boeketje in het centrum van Moerbeke overvallen.

Maandagmorgen omstreeks 5 u30 werden uitbaatster Lieve Dauw van krantenboetiek Boeketje en klant Eddy Bouvery opgeschrikt door twee gemaskerde personen. 

De gewapende overvallers hielden de klant in bedwang met een revolver, en waren ook in het bezit van een mes. Ze eisten geld van uitbaatster Lieve Dauw. De uitbaatster bleef echter koelbloedig en ging de overvallers te lijf met een knuppel waarop beiden, zonder buit, de vlucht namen.

Tijdens hun vlucht verloren ze hun mes ter hoogte van restaurant ‘De Jonge Garde’. Volgens Lieve Dauw spraken de overvallers Nederlands met een Frans accent. Lieve Dauw en Eddy Bouvery kwamen er gelukkig met de schrik vanaf.   

De politie doet een oproep naar getuigen, naar mensen die verdachte personen of handelingen hebben gezien in of rond de krantenzaak. Alle informatie, elke tip over de dader(s) vraagt de politie te melden op het nummer 054 430 430.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background