4 jun 2008

Gerda in de volksquiz

Het tv-programma De Grote Volksquiz komt langzaam maar zeker in de beslissende fase. De afgelopen negen weken plaatsten zich evenveel straffe quizzers voor de grote finale, waarin er gestreden wordt voor de gegeerde 100.000 euro. Aan de startlijn van de finale verschijnen er echter 10 vrouwen en mannen, wat betekent dat donderdagavond nog één kandidaat zich kan plaatsen.

De 45-jarige Gerda is één van de 2 nieuwkomers. Zij is tevens een rasechte Geraardsbergenaar en werkt als medisch secretaresse.

Sport is haar passie, maar toch hoopt ze dat de quizgoden haar geen sportvragen zullen serveren. In de domeinen geneeskunde en literatuur zou ze wel goed moeten scoren. Gerda wil een goeie beurt maken en ze mag er niet aan denken dat ze een black out zal hebben. Ze heeft zich in elk geval goed voorbereid en heeft in plaats van televisie te kijken de vragen nog eens doorgenomen. Haar doel is de finale halen én winnen.

De Grote Volksquiz wordt donderdagavond om 20u55 op vtm.

Meer informatie over Gerda vind je hier.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Verder lezen

MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background