fbpx
10 mei 2020

Geraardsbergs gezin opnieuw betrapt

In Schendelbeke zijn bewoners van een privéwoning opnieuw betrapt op het schenden van de coronamaatregelen. De eerste keer liepen ze tegen de lamp op 5 mei. Daar waren 2 bewoners en 4 dorpsgenoten gezamenlijk alcoholische dranken aan het nuttigden. Dit bleek ook zo goed als dagelijks te gebeuren.

Tijdens een controle van de politie liepen ze zaterdag 9 mei opnieuw tegen de lamp. Ook nu zaten de bewoners met 2 anderen samen alcohol te drinken en werd er totaal geen rekening gehouden met de afstandsregel.

Beide bewoners werden opgepakt door de politie en meegenomen voor verhoor in het politiebureel. Waar ze er de eerste maal vanaf kwamen met een minnelijke schikking van 250 euro, zullen ze zich deze keer moeten verantwoorden voor de rechtbank met een veel zwaardere boete als gevolg.

Ook burgemeester De Padt is niet te spreken over dit voorval en noemt het gedrag ronduit verfoeilijk. 

Op deze manier het leven van anderen en ook van zichzelf in gevaar brengen, is heel dom en onverantwoord! Vooral als het dan willens en wetens is. Een zware bestraffing is aangewezen!” zegt de burgemeester kordaat.

Guido De Padt

burgemeester

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


NU OP DE RADIO

Titel

Artiest

Background