14 jun 2016

Geraardsbergen ziet Rode Duivels verliezen

Maandagavond was er ook in Geraardsbergen grote teleurstelling na het 0-2 verlies van de Rode Duivels.

Het was maandagavond een gezellige drukte op het Marktplein van Geraardsbergen. Daar organiseerde M&V Sportevents een uitzending van het EK op groot scherm.

Op en rond de markt golden extra veiligheidsmaatregelen. Zo werden er geen glazen flesjes, sterke dranken, rugzakken, glas, vuurwerk of knallers toegestaan. De maatregelen gelden ook bij de volgende wedstrijden die worden uitgezonden. Bekijk meer foto’s op de Facebookpagina van MIG.

Ook in heel wat scholen barstte deze week de voetbalgekte los. Zo kwamen maandag ook de leerlingen uit de basisschool van het Karmelieten in Geraardsbergen in een Belgische tenue naar de school. Als afsluiter van de schooldag werd er een match georganiseerd tussen de leerkrachten en het zesde leerjaar. Het leerkrachtenteam moest in de allerlaatste minuten toch nog het onderspit delven en verloor met 4-3 van de zesdeklassers.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


MIG

Enjoy The Music!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background