fbpx
22 Maa 2020

Geraardsbergen vordert mondmaskers in

De burgemeester van Geraardsbergen vordert alle ademhalingbeschermingsmaskers in bij bedrijven gelegen op het grondgebied. Het gaat over maskers van het type FFP1, FFP2 en FFP3.

Aangezien de normale leveringskanalen voor ademhalingbeschermingsmaskers de voorraden niet op peil kunnen houden, is het van cruciaal belang dat aan de zorgverleners het nodige beschermingsmateriaal ter beschikking gesteld worden om de nodige zorg te kunnen blijven garanderen.

De beschermingsmaskers moeten worden bezorgd aan Woonzorgcentrum De Populier, gelegen langs de Groteweg 258 te Geraardsbergen. Dit op weekdagen tussen 9 en 16 uur.

Geldboete tot gevangenisstraf

Een weigering of verzuim tegen dit bevel wordt gestraft met een gevangenisstraf van acht dagen tot drie maanden, en met een geldboete van zesentwintig euro tot vijfhonderd euro, of met één van die straffen alleen. Het besluit treedt onmiddellijk in werking.

 


Meer streeknieuws
uit Geraardsbergen hoor je ook elke dag op radio MIG in Geraardsbergen via fm 104.9. Heb je zelf nieuws te melden of organiseer je een activiteit? Mail onze redactie via info@radiomig.be.

 


Nu op de radio

Titel

Artiest

Background